Assortiment

Zwangerschapsbox - Complete serie met Zwangerschapsyoga, Babymassage en Dorische Tempelmuziek - Fred van Beek

Deze verzameling bevat de complete serie luisterboeken 'Yoga - Voor de zwangerschap', 'Yoga - Eenvoudige babymassage' en 'Dorische Tempelmuziek' voor het kalmeren van onrustige baby's. Spreker(s): Fred van Beek
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Zwanger zijn, bevallen en moeder zijn, zijn te vergelijken met topsport: De lange weg van de zwangerschap leidt tot het leveren van de topprestatie: De bevalling. Vaak is dat niet gemakkelijk, maar je weet dat er een prachtige overwinning in het verschiet ligt! En als je kind er is, dan doe je alles om het te geven wat het nodig heeft. De drie luisterboeken in deze box zijn een steun en toeverlaat voor de aanstaande èn de nieuwe moeder!

Yoga voor de zwangerschap leert je te reageren op de signalen die je lichaam geeft en werkt in op spierspanningen en blokkades. Ze bereiden je voor op een gemakkelijker bevalling en een vlotter herstelproces.

Babymassage is voor vader, moeder en kind een heerlijke manier om elkaar beter te leren kennen. De overgang van de veilige, warme baarmoeder naar de wereld met andere geluiden, temperatuur en aanrakingen is voor de baby een ingrijpende verandering. Massage en liefdevolle aanraking helpen het kind zich bewust te worden van zijn of haar lichaam en zich welkom, veilig en geliefd te voelen.

Veel baby's zijn na de geboorte onrustig en huilerig. Dat is voor de andere gezinsleden vaak een grote belasting. Dorische Tempelmuziek is bij uitstek geschikt om onrustige of huilerige baby's af te leiden en rustig te maken. De klanken van harp en panfluit zijn voor pasgeborenen bijzonder prettig.

Inhoud
Deel 1: Yoga - Voor de Zwangerschap
Deel 2: Yoga - Eenvoudige Babymassage
Deel 3: Dorische Tempelmuziek

De delen zijn ook afzonderlijk te bestellen.

Uitgegeven door: Wamsenzo
Spreker(s): Fred van Beek
Speelduur: 3 uur 27 min

Grootte: 190 MB

ISBN: 9789461494948