Assortiment

Dubbelspel - Frank Martinus Arion

Een spannend en meeslepend verhaal van vriendschap en verraad, een politieke allegorie, en een sfeervol tijdsbeeld van de Nederlandse Antillen in de jaren zeventig. De volledige roman, voorgelezen door Manoushka Breeveld. Spreker(s): Manoushka Zeegelaar
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Vier mannen spelen domino. Een eindeloos lijkende warme middag lang. Onder de tamarindeboom naast het krot van taxichauffeur Boeboe Fiel, vanwaar je het mooie nieuwe huis van de gerechtsdeurwaarder Manchi Sanantonio kunt zien liggen. De twee andere spelers zijn Chamon Nicolas, een huisjesmelker, en Juanchi Pau, de idealist van het gezelschap. De mannen zijn dat zo gewoon, maar die zondag ontwikkelt hun spel zich catastrofaal. Uit de achtergronden van de dominospelers komt een beeld van het leven op Curaçao te voorschijn. Twee deelnemers zijn getrouwd, maar de andere twee blijken een geheime relatie met de vrouwen van hun tengenstanders te hebben.

Het luisterboek laat veel zien over de identiteit van Curaçao en zijn bewoners, de tradities en de moraal. Een verhaal met verschillende niveaus: een spannend en meeslepend verhaal van vriendschap en verraad, een politieke allegorie, alsook een sfeervol tijdsbeeld van de Nederlandse Antillen in de jaren zeventig.

Dit luisterboek werd voorgelezen door actrice, zangeres en schrijfster Manoushka Breeveld. De opname is gemaakt door Radio Nederland Wereldomroep.

Uitgegeven door: De Bezige Bij
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij de Bezige Bij
Spreker(s): Manoushka Zeegelaar Breeveld
Speelduur: 11 uur 56 min

Grootte: 496 MB

ISBN: 9789023428565