Assortiment

Focus AAN/UIT - Dicht de 4 concentratielekken en krijg meer gedaan in een wereld vol afleiding - Mark Tigchelaar

Beknopt, vlot geschreven en praktische handvatten om meer uit je leven te halen. Spreker(s): Bert Kranenbarg
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

'Beknopt, vlot geschreven en praktische handvatten om meer uit je leven te halen.' Wouter de Jong, auteur van de bestseller Mindgym.

Afdwalen tijdens gesprekken, aan het einde van de pagina erachter komen dat je eigenlijk geen idee meer hebt waar de tekst over ging en moeite met in slaap vallen omdat je hoofd blijft doortollen. Wanneer we geen grip op onze aandacht hebben, waaien we met alle winden mee, kost het meer tijd om ons werk te doen en neemt de stress toe. Op de lange termijn vergroot het zelfs de kans op een burn-out.

Bestsellerauteur Mark Tigchelaar laat aan de hand van nieuw wetenschappelijk onderzoek en voorbeelden uit de praktijk zien hoe we weer grip op onze focus krijgen. Het effect is dat we weerbaarder tegen stress worden, productiever zijn en meer aanwezig zijn in het hier en nu. Rust, overzicht en controle. Lees dit boek en je ontdekt: hoe je slimme brain hacks inzet om niet meer af te dwalen, hoe je met het MTW-principe structureel meer gedaan krijgt, hoe je je kunt afsluiten voor de luidruchtigste collega, hoe je de denkmachine stopt en makkelijker in slaap valt.

Uitgegeven door: Unieboek | Het Spectrum
Imprint: Spectrum
Spreker(s): Bert Kranenbarg

Speelduur: 4 uur 13 min

Grootte: 189 MB

ISBN: 9789000369409