Assortiment

Flirttips van een dyslexiediva - Kathleen Vael

'Flirttips van een dyslexiediva' behandelt het thema dyslexie. Dit luisterboek is daarom een must-have voor dyslectische kinderen en voor iedereen die gewoon van spannende verhalen houdt. Leeftijd: 9+ Spreker(s): Georgina Verbaan
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Kobra haat lezen. En schrijven ook. Ze leest de woorden verkeerd. Ze maakt fouten bij het schrijven. Het lijkt wel alsof alles in het leven om lettertjes draait. Schoolboeken, muziekteksten, toneelscripts, alles! Ze wordt er knettergek van.

Maar op een dag gebeurt er iets wonderlijks. Terwijl de letters voor Kobra’s ogen dansen, hoort ze wat er staat. Schoolboeken, liefdesbriefjes en de flirttips in de meidenmagazines, ze hoort alles. En dat laatste is best handig als je verliefd bent op de leukste jongen van de klas. Al gauw blijkt dat Kobra soms meer hoort dan ze leuk vindt. En ook dat er meer voor nodig is dan goed luisteren naar flirttips om de titel dyslexiediva te verdienen.

Flirttips van een dyslexiediva behandelt het thema dyslexie, een probleem waar veel kinderen last van hebben. Lezen is voor dyslectische kinderen vaak een lastige opgave. Luisteren naar een boek kan uitkomst bieden. Dit luisterboek is daarom een must-have voor dyslectische kinderen en voor iedereen die gewoon van spannende verhalen houdt.

Naomi Glorie kwam, uit eigen ervaring, met het idee een boek te maken over een gewoon meisje met een vervelend leesprobleem. Haar moeder Kathleen Vael is schrijfster, van o.a. het kinderboek Tipper, tijgerbaby en de rest en gaf het verhaal vorm. Zo ontstond Flirttips van een dyslexiediva.

Inhoud
Een stom boek
Een geluk bij een ongeluk
Een tutje op hakjes
Apenratjes
Een pratend boek
Een popster op het podium
Een gevangenisdirectrice
Koppen dicht
Flirttips
De hockeyclub
Een vette leugen
Alles gaat mis
Verborgen krachten
Hoe word je miljonair
Voetbal en vrouwelijke intuitie
Kobra zegt ja
Uitgegeven door: Overamstel Uitgevers
Oorspronkelijke uitgever: Moon, een imprint van Dutch Media Uitgevers
Spreker(s): Georgina Verbaan
Speelduur: 1 uur 31 min

Grootte: 46 MB

ISBN: 9789048847563