Assortiment

Harpmeditaties: De 7 chakra's - Femke Bloem

Een diepgaande meditatiereis door de 7 chakra's. Ieder onderdeel is afzonderlijk te beluisteren, maar het helende effect wordt versterkt door het hele luisterboek te beluisteren. Spreker(s): Femke Bloem
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Dit luisterboek bevat een diepgaande meditatiereis door de 7 chakra’s. Ieder onderdeel is ook afzonderlijk te beluisteren, het helende effect ervan wordt echter versterkt door de gehele reis in de oorspronkelijke volgorde te ervaren. De inleidende ademoefening aan het begin van het luisterboek is een krachtige ademtechniek die heel geschikt is om zowel de dag mee te beginnen als af te sluiten.

1. Basis chakra: Deze track versterkt je gevoel van veilig zijn op aarde, begeleidt het geborgen thuiskomen in jezelf, helpt je een gerechtvaardigde plek in te nemen in je bestaan. Deze chakra verbindt je met het element Aarde.

2. Sacraal chakra: Deze track versterkt je levensenergie en helpt je met het op gezonde wijze beleven van je seksualiteit en sensualiteit. Dit is het chakra dat met het element Water verbonden is.

3. Zonnevlecht chakra: Deze track helpt je met het ervaren van je Ik-heid. Het maakt dat je je grenzen gaat ervaren en aangeven en het zal je innerlijk vuur feller laten branden en je daadkracht stimuleren. Het bijbehorende element is Vuur.

4. Hart chakra: Deze track helpt je met het ervaren van diepe liefde, voor jezelf en voor al je geliefden. Ook maakt hij je ontvankelijk voor schoonheid en geeft hij een ervaring van ritme en balans. De hart-chakra is verbonden met het element Lucht.

5. Keel chakra: Helpt je manifesteren en loslaten vanuit je bron. Geeft de ervaring van vrijheid, zuiverheid en vreugde. Verbonden met het element Ether.

6. Derde oog chakra: Geeft de ervaring van terug te zijn in de Kosmische baarmoeder, geborgenheid en diepe inzichten. Versterkt het innerlijk weten, inspireert tot wijsheid.

7. Kruin chakra: Stimuleert het loslaten van oude pijn en schept ruimte voor een verlichtingservaring. Kosmische liefde en terugkeren naar de Bron van alle dingen. Verjongend en genezend.
Uitgegeven door: GVMedia
Oorspronkelijke uitgever: GVMedia
Spreker(s): Femke Bloem
Gezondheid (275)
GVMedia (24)
Meditatie (186)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 0 uur 59 min

Grootte: 91 MB

ISBN: 9789055993253