Assortiment

F1 2019 - Spektakel en intriges - Olav Mol

Olav Mol, Jack Plooij en Erik Houben schrijven voor het vierde jaar op rij op hun eigen wijze over de gebeurtenissen in het Formule 1-seizoen. Spreker(s): Carlo Brantsen
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Olav Mol, Jack Plooij en Erik Houben schrijven voor het vierde jaar op rij op hun eigen wijze over de gebeurtenissen in het Formule 1-seizoen.

Het wereldkampioenschap van 2019 kende een dominante start van Mercedes en een snel Ferrari na de zomerstop, maar uiteindelijk werd toch Lewis Hamilton voor de zesde keer kampioen. Max Verstappen zegevierde met de nieuwe Honda-motor in Oostenrijk, Duitsland en Brazilië, en eindigde als derde in het WK. Hij liet daarmee beide Ferrari’s achter zich. De Italiaanse renstal plaagde dit jaar dan ook meer zichzelf dan de concurrentie.
F1 2019, Spektakel en intriges bevat onder andere verhalen van achter de schermen in de paddock, verslagen van alle races, een uitgebreide review van de teams en de rijders in 2019, en een vooruitblik op het seizoen 2020. Na 35 jaar staat dan weer de Grand Prix van Nederland op het programma. Ook over hoe die is teruggekomen naar Zandvoort lees je meer in dit boek.

Uitgegeven door: Singel Uitgeverijen
Imprint: Volt
Spreker(s): Carlo Brantsen
Singel Uitgeverijen (540)
Volt (57)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 5 uur 54 min

Grootte: 324 MB

ISBN: 9789021421834