Assortiment

Tegenlicht - Verkorte versie - Esther Verhoef

Vanwege traumatische ervaringen in haar jeugd heeft Vera Zagt een beschadigd zelfbeeld. Als haar huwelijk onder druk komt te staan, vlucht ze in een buitenechtelijke relatie. Meeslepende psychologische roman. Spreker(s): Isa Hoes
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Vera Zagt heeft een turbulente jeugd gehad. Haar moeder had psychische problemen en van haar autoritaire vader kreeg ze weinig steun. Gepest worden op school was eerder regel dan uitzondering. Als volwassene heeft Vera nog altijd een beschadigd zelfbeeld. Haar huwelijk, haar werk als dierenfotografe en haar huis – ’t Fort – zijn de drie wankele pijlers waarop haar leven steunt.

Wanneer haar relatie onder druk komt te staan, raakt Vera in paniek en vlucht in een affaire. Al snel verliest ze steeds meer de controle. Vera zal zich moeten losmaken van haar traumatische ervaringen en haar zorgvuldig opgebouwde muren moeten afbreken. Maar is het daarvoor niet te laat?

Deze meeslepende psychologische roman over de verstrekkende gevolgen van een ontregelde jeugd is het romandebuut van thrillerschrijfster Esther Verhoef. Met haar veelgeprezen inlevingsvermogen weet ze in de huid van haar personages te kruipen en legt zij op indringende en genadeloze wijze pijnlijke emoties bloot.

Met haar sympathieke, warme stem is Isa Hoes de perfecte vertolker van Vera Zagt.

Genomineerd voor de NS Publieksprijs 2012.

Uitgegeven door: AmboAnthos
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij AmboAnthos
Spreker(s): Isa Hoes

Speelduur: 9 uur 16 min

Grootte: 378 MB

ISBN: 9789041425300