Assortiment

Veur de Ewigheid... Vrouw Koetje vertelt - Bloemlezing door Erik Harteveld - Erik Harteveld

Erik Harteveld schreef in het Nieuwsblad van het Noorden de rubriek 'Vrouw Koetje'. Zestien columns zijn gebundeld in 'Veur de ewigheid... Vrouw Koetje vertelt'. Spreker(s): Erik Harteveld
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Erik Harteveld schreef jaorenlang stukkies in het Nieuwsblad van het Noorden over Vrouw Koetje. Het Drentse Boek bundelde dizze verhalen onder de name Veur de ewigheid... Vrouw Koetje vertelt. Erik Hartelevd hef zelf de verhalen inespreuken.

Vrouw Koetje is het alter ego van Erik Harteveld. In dizze mooie, ietwat olderwets andoende bundel, staot een koppel belevenissen van vrouw Koetje.In de inleiding begunt vrouw Koetje mit...Hartelijk gefillisiteerd! Daor hej gien miskoop an daon! Het boek is percies zo worden as ik wol. Dus prima. Ie mut drekt maor even oen naom veur in 't boek schrieven, dan kriej 't altied weerum nao oetliening. Beter is um het heulmaol niet oet te lienen. Want d'r is nogal een roffeltie volk wat sieniappels pelt boven een boek. Of ze mut proesten en dan komt der ongerechtigheden op mien bladzieden. Laot ze zölf maor ien kopen! Veur de pries huuf ie 't niet te laoten.

Inhoud
1. Vallende ziekte
2. Muziekbloemen
3. Old-Hollandsch
4. Zetpillen
5. De Karkjonges
6. Burgemiester & Wetholders
7. Karstpakket
8. Herkenbaore Kunst
9. Veur de ewigheid …
10. Bartje
11. Tennis
12. Trevira!
13. De Alderhoogste
14. Country Life!
15. Klenk!
16. Verlottings
Uitgegeven door: Het Drentse Boek
Oorspronkelijke uitgever: Stichting het Drentse Boek
Spreker(s): Erik Harteveld
Speelduur: 1 uur 3 min

Grootte: 43 MB

ISBN: 9789065099518