Assortiment

De gouden engel - homo-erotisch luisterverhaal - Eric Kollen

Eric Kollen windt je op, daagt je uit; maakt je dol van verlangen, om je dan naar een spetterend hoogtepunt te slepen, terwijl de tranen nog over je wangen lopen van het lachen. En op dát moment volgt de ontknoping. Spreker(s): Eric Kollen
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

De gouden engel is een van de ‘Jongenssprookjes’ van Eric Kollen. Deze homo-erotische verhalen, in het nieuwe genre ‘literaire porno’, zijn binnen de kortste keren razend populair geworden, door hun trefzekere, speelse stijl, door hun sprankelende humor, maar vooral… door hun verzengende seksuele energie. Van de drie bundels die sinds 2013 van zijn hand verschenen, zijn meer dan tienduizend exemplaren verkocht.

Nu presenteert hij zijn eerste luisterverhaal (de tekst ervan is niet eerder gepubliceerd). Dat geeft je de kans om van zijn voordracht te genieten ‘in alle privacy en met beide handen vrij’, zoals de schrijver het zelf uitdrukt.

In De gouden engel pakt Eric Kollen uit. Hij windt je op, daagt je uit; hij maakt je dol van verlangen, om je vervolgens naar een spetterend hoogtepunt te slepen, terwijl de tranen nog over je wangen lopen van het lachen. En op dát moment… volgt de ontknoping.

Het beluisteren van De gouden engel is een onvergetelijke ervaring.

Fotografie: Rick Wezenaar / Eric Kollen

Uitgegeven door: Eric Kollen
Oorspronkelijke uitgever: Eric Kollen
Spreker(s): Eric Kollen
Speelduur: 2 uur 33 min

Grootte: 210 MB

ISBN: 9789492188991