Assortiment

En het wonder ben jij - Eva Posthuma de Boer

'En het wonder ben jij' is een scherp, rauw verslag van een onmogelijke liefde voor een kunstenaar, met als setting het Amsterdam en New York van de jaren negentig. Spreker(s): Eva Posthuma de Boer; Frank Lammers
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

En het wonder ben jij van Eva Posthuma de Boer, auteur van o.a. Eindeloze dagen, Lichthart en De Comedy Club, is een doorwrochte en melancholieke roman over een onmogelijke liefde, geïnspireerd door de jong overleden kunstschilder Aad Donker, die begin jaren negentig bekend werd als lid van schilderscollectief After Nature. Na het uiteenvallen van de groep trok hij in bij zijn grote liefde in New York.

Op eenendertigjarige leeftijd maakte Aad Donker een einde aan zijn leven. Aan de hand van zijn dagboeken en correspondentie doorgrondde Eva Posthuma de Boer de tragiek van Aad Donkers korte leven, en vertaalde die naar deze aangrijpende roman En het wonder ben jij.

En het wonder ben jij van Eva Posthuma de Boer is een scherp, rauw verslag van een onmogelijke liefde voor een kunstenaar, met als setting het Amsterdam en New York van de jaren negentig.

Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij AmboAnthos
Spreker(s): Eva Posthuma de Boer; Frank Lammers

Speelduur: 6 uur 11 min

Grootte: 340 MB

ISBN: 9789463622486