Assortiment

Beter inslapen met de hulp van aartsengel Chamuel - 3 meditaties voor kinderen - Elisabeth Constantine

Met aartsengel Chamuel bezoeken we de kleine engelen in de hemelse slaapzaal, ontmoeten we 3 Elfen op de elfenweide en vangen we wolken voor ons hemelbed. Spreker(s): Edith Hagenaar
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Elisabeth Constantine, de Oostenrijkse engelendame, maakte drie meditatie luisterboeken voor kinderen: Makkelijker leren met de hulp van Aartsengel Michael, Meer zelfvertrouwen met de hulp van Aartsengel Raphael en Beter inslapen met de hulp van Aartsengel Chamuel.

Beter inslapen
Het zachte, roze licht van aartsengel Chamuel helpt je om je lichaam, maar ook je gedachten en je ziel heerlijk te ontspannen. Met de hulp van Chamuel kun je veilig inslapen en merk je dat je rustiger slaapt.

Samen met aartsengel Chamuel bezoeken we de kleine engelen in de hemelse slaapzaal. We ontmoeten drie kleine Elfen en hun vrienden op de elfenweide. En we gaan wolken vangen voor ons eigen hemelbed.
Geschikt voor kinderen van circa 2 tot 16 jaar.

Speciaal voor deze luisterboeken componeerde de bekende harpiste Janne-Minke Nijp in totaal 9 muziekstukken die tijdens de meditatie te horen zijn. De muziek, 3 stukken per luisterboek, is echter ook apart op opgenomen en is ideaal voor tijdens het leren of het maken van huiswerk (Michael), bij het inslapen (Chamuel) of bij het spelen of bij yoga (Raphael).

Het zachte, roze licht van aartsengel Chamuel helpt je om je lichaam, maar ook je gedachten en je ziel heerlijk te ontspannen.

Met de hulp van Chamuel kun je veilig inslapen en merk je dat je rustiger slaapt. De drie sprookjesachtige meditaties worden ondersteund door betoverende muziek, die de therapeutische werking van de meditaties versterkt. De muziek is apart te beluisteren en ideaal als je na de meditaties nog niet in slaap gevallen bent.

Inhoud
1. Inleiding
2. Een korte reis naar de wereld van de engelen - Samen met aartsengel Chamuel bezoeken we de kleine engelen in de hemelse slaapzaal.
3. De elfenweide - We ontmoeten drie kleine Elfen en hun vrienden op de elfenweide.
4. Het roze wolkenhemelbed 0 Samen met aartsengel Chamuel gaan we wolken vangen voor ons eigen hemelbed.
5. Sleepy angel
6. Meadow
7. Clouds of pink

Uitgegeven door: Palaysia Personal Growth
Oorspronkelijke uitgever: Palaysia
Spreker(s): Edith Hagenaar
Speelduur: 0 uur 58 min

Grootte: 80 MB

ISBN: 9789492412133