Assortiment

Fosfor bundel 1 - Bevat de verhalen: Alfateef - Bassel - De man die naar Mars wilde - Turtle 1: De auto uit Afrika - Bonus: Alva achterna - Elfie Tromp

5 longreads in aantrekkelijk geprijsde bundel: 'Alfateef', 'Bassel', 'De man die naar Mars wilde' en 'Turtle 1: De auto uit Afrika'. Extra: 'Alva achterna' van Frank Westerman. Spreker(s): Elfie Tromp, Tjitske Mussche, Anton de Goede, Frank Westerman
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Vier longreads uit 2013 van Uitgeverij Fosfor nu samen in een aantrekkelijk geprijsde bundel. Bevat de verhalen: Alfateef, Bassel, De man die naar Mars wilde en Turtle 1: De auto uit Afrika. Bevat als bonus: Alva achterna van Frank Westerman.

Alfateef is het hilarische en oprechte verslag van een zoektocht naar de grenzen van ambitie, dierenliefde en de onmogelijkheid je te ontworstelen aan een liefhebbend gezin.

Bassel – van nerd tot spil in het Syrische verzet geeft een onthutsende kijk achter de schermen van de Syrische revolutie. Leer de man kennen die de wereld liet zien wat er in Syrië gebeurt.

De man die naar Mars wilde gaat over Bas Lansdorp en Arno Wielders. Als het aan hen ligt wonen er vanaf 2023 mensen op Mars. Op meesterlijke wijze en met zijn karakteristieke, verfijnde pen, portretteert Joris van Casteren de oprichters van MarsOne.

Turtle 1: De auto uit Afrika geeft een hilarisch en tegelijker­tijd onthutsend beeld van een moderni­serend Afrika. Onze afgedankte auto’s gaan naar Afrika. Maar wat gebeurt er als je een auto bouwt in Ghana en die terug­brengt naar het Westen?

Alva achterna gaat over de hertogin van Alva, ’s werelds meest blauwbloedige dame en 15e erfopvolger van onze ‘IJzeren Alva’, overleed op 20 november 2014.

Als beginnend journalist maakte Frank Westerman op zijn 23e een zomer lang jacht op haar en haar zoon. Het doel: zijn journalistieke debuut in een bijlage van een van de grote kranten. In deze ‘classic’ Fosfor Longread blikt de auteur in een Don Quichote-achtige vertelling terug op de making-off van de eerste Westerman-reportage. ‘Heeft u de hertog van Alva ook gespróken?’ Plus natuurlijk: de oorspronkelijke reportage ‘Alva, Alva, we houden van je’.
Uitgegeven door: Uitgeverij Fosfor
Spreker(s): Elfie Tromp, Tjitske Mussche, Anton de Goede, Frank Westerman
Speelduur: 5 uur 36 min

Grootte: 425 MB

ISBN: 9789490938840