Assortiment

Alfateef - Hoe ik eindelijk mijn plek in de roedel vond - Elfie Tromp

Het hilarische en oprechte verslag van een zoektocht naar de grenzen van ambitie, dierenliefde en de onmogelijkheid je te ontworstelen aan een liefhebbend gezin. Spreker(s): Elfie Tromp
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Elfie Tromp groeide op in een gezin waar honden familieleden zijn. Haar moeder en zus fokken Afghaanse windhonden van wereldklasse. Kosten noch moeite worden gespaard om hun lievelingen het naar de zin te maken.

In Alfateef: Hoe ik eindelijk mijn plek in de roedel vond reist Elfie met moeder en zus naar ‘s werelds beroemdste hondententoonstelling – de World Dog Show 2013 in Boedapest – en probeert de hondengekte van haar familie te begrijpen. Ze beschrijft de intrigerende showwereld, met zijn venijnige kantjes, bizarre details en vertederende momenten. Ze analyseert haarscherp de voor- en nadelen van een overweldigende passie en ontdekt gaandeweg dat haar eigen dierenliefde dieper gaat dan ze aanvankelijk dacht.

Alfateef is het hilarische en oprechte verslag van een zoektocht naar de grenzen van ambitie, dierenliefde en de onmogelijkheid je te ontworstelen aan een liefhebbend gezin.

Tromp zal je laten walgen, schateren en vertederen.
Uitgegeven door: Uitgeverij Fosfor
Spreker(s): Elfie Tromp
Speelduur: 1 uur 11 min

Grootte: 100 MB

ISBN: 9789462250888