Assortiment

Wie vlucht en wie blijft - Deel 3 van de Napolitaanse romans - Elena Ferrante

Lila en Elena zijn nu volwassen vrouwen. Lila heeft haar man verlaten en werkt in een fabriek. Elena is afgestudeerd en heeft een succesroman geschreven. Voor haar staan de deuren open naar een andere wereld. Spreker(s): Dieuwertje Blok
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Deel 3 van de Napolitaanse romans: onweerstaanbaar, indringend en een wereldwijd succes.

Lila en Elena, de twee meisjes die we voor het eerst ontmoetten in De geniale vriendin, zijn nu volwassen vrouwen. Lila, die op haar zestiende trouwde en een kind kreeg, heeft inmiddels haar man, huis en luxeleven verlaten en werkt in een fabriek om rond te kunnen komen. Elena heeft de universiteit doorlopen en een succesvolle roman geschreven. Voor haar staan de deuren open naar een andere wereld, ver weg van de Napolitaanse wijk waar ze opgroeide.

Beide vrouwen vechten tegen wat de wereld van hen verwacht: berusting in het moederschap, onwetendheid en onderwerping. Ze zoeken hun weg in de vrijheden en kansen die de jaren zeventig lijken te bieden. Hoe verschillend hun zoektochten ook zijn, hun levens blijven met elkaar verbonden door een sterke, onbreekbare band.

Napolitaanse romans #3

Uitgegeven door: Uitgeverij Nieuw Amsterdam
Oorspronkelijke uitgever: Wereldbibliotheek
Spreker(s): Dieuwertje Blok

Speelduur: 15 uur 18 min

Grootte: 841 MB

ISBN: 9789028442870