Assortiment

Ego Faber - Maurice Seleky

Roman over twintigers die zoeken naar betekenis, vriendschap en liefde in een wereld vol jachtig hedonisme. Roekeloos experimenteren zij met seks, drugs en studies. Messcherp en lyrisch portret van een nieuwe generatie. Spreker(s): Maurice Seleky
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Messcherp en lyrisch portret van een nieuwe generatie.

Op 11 september 2001 ontmoet een levenslustige jongeman de charismatische Ego Faber. Al snel raken de twee bevriend, terwijl ze zich samen met hun kompaan Rein Somers in het wilde nachtleven storten. Studerend, feestend en dromend over een groots en meeslepend bestaan brengen zij hun dagen door, terwijl de wereld wordt opgeschrikt door de moorden op Pim Fortuyn en Theo van Gogh. Hun hechte vriendschap begint barsten te vertonen als ze de onweerstaanbare Zara tegenkomen. Een van de jongens keert het vertrouwde leventje daarna de rug toe door zich als soldaat naar Afghanistan te laten uitzenden.

Ego Faber is een wervelende roman over twintigers die zoeken naar betekenis, vriendschap en liefde in een wereld vol jachtig hedonisme. Roekeloos experimenteren zij met seks, drugs en studies. Hun leefwereld strekt zich uit van hippe dansfeesten, modeshows en afterparty's in Amsterdam tot de 24-uurstent op Lowlands en duistere discotheken in Berlijn.

Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij AmboAnthos
Spreker(s): Maurice Seleky
Speelduur: 4 uur 34 min

Grootte: 251 MB

ISBN: 9789463620208