Assortiment

Eet! - Suzanne Hazenberg

Als in Amsterdam drie mensen met totaal verschillende achtergronden bij toeval elkaars pad kruisen, heeft dat noodlottige gevolgen voor ieder van hen... Bloedstollende pageturner die je doet wankelen! Spreker(s): Simone Breukink
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Een bloedstollende pageturner die je doet wankelen. Suzanne Hazenberg verweeft in Eet de levens van drie mensen met totaal verschillende achtergronden. Als ze in Amsterdam bij toeval elkaars pad kruisen, heeft dat noodlottige gevolgen voor ieder van hen.

Anouk is een studente personeelsmanagement met een eetstoornis. Haar obsessie voor gezond eten loopt de spuigaten uit en haar leven en relaties beginnen er steeds zwaarder onder te lijden. Marek, voorheen ganzenhouder in Polen maar nu een aan lager wal geraakte immigrant, begint sinds het overlijden van zijn moeder psychopathische trekken te vertonen. Mercedes, een jong Columbiaans meisje dat tegen wil en dank in de prostitutie terechtkwam, weet te overleven door haar liefde voor haar achtergelaten zoontje. Koste wat kost wil zij hem ooit weer in haar armen kunnen sluiten. Hun diverse achtergronden, stoornissen en trauma's komen samen in een zeer spannend en turbulent verhaal dat zich afspeelt in de Amsterdamse Pijp. Het lot brengt hen samen en ze zullen alle drie voor hun leven moeten vrezen.

Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij AmboAnthos
Spreker(s): Simone Breukink
Speelduur: 6 uur 29 min

Grootte: 357 MB

ISBN: 9789463622721