Assortiment

Een puppy voor kerst - Simone Luijten

Monique betrapt haar man met een ander, maar zit niet bij de pakken neer. Ze stort zich vol op het opknappen van haar nieuwe woning. Een collega weet wel iemand die Monique kan helpen klussen… Spreker(s): Irma Hartog
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

In het hartverwarmende Een puppy voor kerst van Simone Luijten lijkt het een eenzame kerst te worden voor Monique. Ze heeft haar echtgenoot met een ander betrapt, heeft haar boeltje gepakt en is met haar twee kinderen vertrokken. Gelukkig kan ze in het leegstaande appartementje boven de winkel van haar zus terecht. Vanuit het raam ziet ze haar nieuwe buren zich opmaken voor een prachtig kerstfeest. Moniques kinderen zijn ondertussen vooral bezig met hun kerstcadeau, het allerliefst willen ze een puppy.

Maar een puppy in huis als alleenstaande ouder? Monique besluit niet bij de pakken neer te gaan zitten en stort zich vol op het opknappen van haar nieuwe woning. Dat moet nog nét lukken voor de feestdagen. Een collega weet wel iemand die Monique kan helpen klussen. En de feestdagen hebben nog veel meer voor haar in petto.

Uitgegeven door: AmboAnthos
Imprint: Loft Books
Spreker(s): Irma Hartog
AmboAnthos (309)
Loft Books (18)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 4 uur 1 min

Grootte: 331 MB

ISBN: 9789047205296