Assortiment

Een oude vijand - Hij is een beruchte huurmoordenaar. Maar dit keer moet hij juist een leven redden. - Tom Wood

Hij is een beruchte huurmoordenaar. Maar dit keer moet hij juist een leven redden. De vierde, ook los te lezen, thriller met de charismatische huurmoordenaar Victor in de hoofdrol. Spreker(s): Ad Knippels
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

De vierde, ook los te lezen, thriller met de charismatische huurmoordenaar Victor in de hoofdrol


Victor is een freelance huurmoordenaar, een professional, een killer – de beste die er is. Hij is ijskoud, efficiënt en trefzeker. Hij leeft alleen, werkt alleen en niemand kent zijn achtergrond of echte naam. Voor hem is iedere opdracht een zuiver zakelijke transactie: hij schakelt het doelwit uit en krijgt daarvoor betaald.

Maar nu wordt het wel erg persoonlijk: een oude bekende vraagt Victor om hulp. Niet om te moorden, maar om te beschermen. Norimov is een Russische gangster die wel gewend is aan doodsbedreigingen, maar nu is zijn dochter Gisele in gevaar. Een complicerende factor is dat Gisele spoorloos is. Als Victor haar eindelijk weet te vinden, blijkt dat nog maar het begin van de problemen. Opgejaagd door de straten van Londen moet Victor alles op alles zetten om Gisele te beschermen, want dit is niet zomaar een bodyguardklusje: Gisele is achter een groot geheim gekomen dat haar niet alleen háár leven kan kosten, maar iedereen met wie ze ooit in contact is geweest. En wat Victor ook doet, hun vijanden komen steeds dichterbij.

Uitgegeven door: J.M. Meulenhoff
Imprint: Boekerij
Spreker(s): Ad Knippels

Speelduur: 13 uur 42 min

Grootte: 753 MB

ISBN: 9789052861319