Assortiment

Een hoogst verleidelijk man - Paul Jacobs

Dit tiende Thomas Breens-verhaal neemt de lezer mee op een spannende odyssee langs de smalle straatjes van Nice, de stadsmuren van Saint-Paul-de-Vence en de coulissen van de Antwerpse politiek. Spreker(s): Frank Bervoets
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Op de avond dat Thomas Breens in een café zijn drieënvijftigste verjaardag viert, hoort hij hoe de bekende radiopresentatrice Kathy Ongena tijdens een live-uitzending onverwacht in tranen uitbarst. Kathy is de geheime minnares van een bekende Antwerpenaar. Wanneer ze de volgende dag niet opdaagt in de radiostudio, gaan Thomas en zijn vriendin Kristien naar haar op zoek. Hun speurtocht leidt hen van Oostende naar de Côte d’Azur en terug en naar ontmoetingen met excentrieke kunstenaars, ingehuurde moordenaars en gewetenloze politici.

Dit tiende Thomas Breens-verhaal neemt de lezer mee op een spannende odyssee langs de smalle straatjes van Nice, de stadsmuren van Saint-Paul-de-Vence en de coulissen van de Antwerpse politiek, waar de strijd om het burgemeesterschap in volle hevigheid is losgebarsten.

Zullen ze Kathy vinden? Waarom is een serie oude polaroidfoto’s zo belangrijk? En hoe loopt het uiteindelijk af met de hoogst verleidelijke man?

Uitgegeven door: Uitgeverij Houtekiet
Imprint: Uitgeverij Houtekiet
Spreker(s): Frank Bervoets
Speelduur: 8 uur 34 min

Grootte: 588 MB

ISBN: 9789089247377