Assortiment

Eén fan per dag - Hoe overtref je de verwachtingen van klanten? - Jos Burgers

Als je meer dan tevreden klanten wilt, moet je fans maken. Fans bevelen je aan, zijn trouw en minder prijsgevoelig. Maar hoe maak je fans? Door hun verwachtingen te overtreffen. Spreker(s): Jos Burgers
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Met ‘gewoon’ tevreden klanten schiet je weinig op. Wat je wilt, zijn fans. Want fans bevelen je aan bij anderen, zijn trouw en minder prijsgevoelig, denken graag met je mee en hebben het beste met je voor. Om van klanten fans te maken, moet je hun verwachtingen overtreffen. Dat klinkt misschien simpel, maar dat is het allesbehalve. Omdat het in veel organisaties geen dagelijkse gewoonte is.

In dit boek laat bestsellerauteur Jos Burgers op een prikkelende manier zien hoe je daar verandering in brengt. Aan de hand van herkenbare praktijkvoorbeelden beschrijft hij hoe je elke dag weer het verschil kunt maken in het contact met de klant. Niet door de bedrijfsvoering aan te passen, zoals vaak wordt gedacht, maar door ogenschijnlijk kleine dingen. Want als je iemands dag bijzonder weet te maken door een simpel gebaar, wat extra aandacht of een goed advies, heb je er gegarandeerd een fan bij!

• Het nieuwste boek van bestsellerauteur Jos Burgers, over de noodzaak om een waardevolle fanbase op te bouwen.
• Van zijn complete oeuvre zijn inmiddels meer dan 200.000 exemplaren verkocht.

Uitgegeven door: Bookora
Imprint: Bookora
Spreker(s): Jos Burgers
Speelduur: 4 uur 30 min

Grootte: 371 MB

ISBN: 9789462551060