Assortiment

Een engel aan mijn bed - Spiritueel ontwaken bij burn-out - Daniëlle Besseling

Daniëlle beschrijft haar spirituele zoektocht en op het moment dat zij op mysterieuze wijze een boodschap ontving van een engel aan haar bed, werd er een diep weten aangeboord. Spreker(s): Daniëlle Besseling
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

In Een engel aan mijn bed vertelt Daniëlle op ontwapenende, eenvoudige en oprechte manier over haar moeizame zoektocht naar het antwoord op de vraag wie zij is en waarom zij op aarde is.

Vanuit haar ervaringen met kanker en een zware burn-out legt zij uit welke hogere redenen er schuilgingen achter deze moeilijke en intense perioden. Zij beschrijft de manier waarop zij haar spirituele gaven ontwikkelde en hoe engelen haar leven hebben verrijkt bij de zoektocht naar het pad van haar levensdoel.Op het moment dat zij op mysterieuze wijze een boodschap ontving van een engel aan haar bed, werd er een diep weten aangeboord. Dit zou de basis leggen voor de manier waarop zij gelijkgestemde vrouwen helpt tijdens de zoektocht naar zichzelf. Daniëlle’s verhaal biedt een unieke toegang tot de waardevolle boodschap van goddelijke intelligentie die zich in ieder mens bevindt.

Uitgegeven door: Praktijk Daniëlle
Imprint: Praktijk Daniëlle
Spreker(s): Daniëlle Besseling

Speelduur: 4 uur 50 min

Grootte: 399 MB

ISBN: 9789090319001