Assortiment

Bruisende bruidsreportage - Voorkom de valkuilen op je trouwdag - Eduard de Boer

Nuttig luisterboek voor aanstaande bruiden en bruidegoms. Alles wat het bruidspaar moet weten over een trouwreportage komt aan bod. Incl. de tekst van het boek als PDF-bestand. Spreker(s): Eduard de Boer
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Jullie gaan trouwen? GEFELICITEERD!! Indien jullie je trouwreportage nog moeten plannen en de trouwfotograaf nog moeten kiezen, is dit boek speciaal voor jullie!!

Eduard de Boer is al jaren trouwfotograaf en maakt voor Allround Fotografie uit Apeldoorn jaarlijks tientallen trouwreportages door heel Nederland. Zijn jarenlange ervaring heeft hij nu gebundeld in een nuttig luisterboek voor aanstaande bruiden en bruidegoms. In iets minder dan een uur vertelt hij precies waar je als aanstaand bruidspaar op moet letten om jullie trouwreportage tot een succes te maken om er zo voor te zorgen dat jullie fantastische trouwdagfoto's krijgen. Alles wat jullie als bruidspaar moeten weten, komt aan bod: de problemen waar je voor kunt komen te staan en waar jullie op moeten letten bij het kiezen van een trouwlocatie, een trouwfotograaf etc. Doe er je voordeel mee en voorkom / vermijd alle valkuilen, zodat ook jullie aan je trouwreportage onvergetelijke, dierbare herinneringen overhouden!

Bij het luisterboek wordt de tekst van het boek meegeleverd als PDF-bestand.
Uitgegeven door: Allround Fotografie Publishing
Oorspronkelijke uitgever: Allround Fotografie Publishing
Spreker(s): Eduard de Boer
Speelduur: 0 uur 57 min

Grootte: 32 MB

ISBN: 9789491678011