Assortiment

Duizend vallende sterren - Jouw leven, jouw creatie! - Herma Jonker

Overkomen jou de dingen in je leven? Wil je gelukkiger zijn? Dit boek laat je zien dat je je eigen leven kunt creëren. Dat je elk moment nieuwe keuzes kunt maken waardoor je andere resultaten krijgt. Spreker(s): Beatrice van der Poel
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Het luisterboek Duizend vallende sterren geeft je het perspectief een gelukkiger leven voor jezelf te creëren. Gelukkige mensen maken de wereld mooier!

Heb je wel eens het gevoel dat het niet jouw leven is dat je aan het leiden bent? Besef je, dat je de hoge verwachtingen van een ander, de maatschappij en jezelf aan het managen bent?

Met dit boek geeft de schrijfster je een aanreiking om dat te veranderen. Om het heft op eenvoudige wijze terug in je eigen handen te nemen. Wat je van jezelf nodig hebt is bewustwording, geloof, vertrouwen, actie, moed en de bereidheid om anders naar je leven en naar jezelf te kijken.

In dit boek krijg je een half jaar uit het leven van de schrijfster als voorbeeld. Open en eerlijk. Alsof ze je vriendin is. Haar eigen leven creëren blijkt voor haar weggelegd en dus ook voor jou. Je kunt elk moment nieuwe keuzes maken. Het leven is allemachtig prachtig met alle mooie en minder mooie dingen.

De schrijfster wenst je een leven toe dat jouw leven is. Jouw toneelstuk waarin jij de hoofdrol speelt en waarin jij de regisseur bent. Dit boek kan je een zetje geven of een duw. Het is maar wat jij wenst.

Uitgegeven door: Bookora
Imprint: Bookora
Spreker(s): Beatrice van der Poel

Speelduur: 10 uur 16 min

Grootte: 845 MB

ISBN: 9789462552418