Assortiment

Dromen over moord - Een verhaal over paranormale begaafdheid - Cora Sanders

Een esoterische, spannende thriller over een meisje met een bijzondere bovennatuurlijke gave Spreker(s): Peter van Oosterum
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

De twaalfjarige Clara zwerft samen met haar Belgische moeder Annelotte door Europa. Wanneer Annelotte overlijdt, komt aan dat bestaan drastisch een einde.
Clara's Nederlandse vader, die ze alleen kent van sporadische bezoeken, vangt haar op en ze wordt in zijn familie opgenomen. Omdat ze op een afwijkende manier op de dood van haar moeder reageert, is de plotseling veranderde situatie voor niemand gemakkelijk.
De bezorgdheid van de familie neemt toe, wanneer duidelijk wordt dat ze een nogal duistere, bovennatuurlijke gave heeft, waar Clara zelf haar ogen voor sluit.
Daar komt zes jaar later verandering in, wanneer ze op zoek gaat naar vergeten herinneringen en in België betrokken raakt bij een verdwijningszaak. Ze wordt genadeloos met haar gave geconfronteerd en dat leidt tot dramatische gebeurtenissen, waarbij niet alleen haar jeugdjaren tot leven komen, maar ook duidelijk wordt wat er achter haar bijzondere talent verborgen ligt.

Een spannend verhaal met een ongewoon einde over omgaan met dood en doodgaan, trauma, vooroordelen, familie, bovennatuurlijke gaven en gebeurtenissen.

Winnaar Schrijverspunt Stimuleringsprijs 2015

Uitgegeven door: Schrijverspunt clusteruitgeverij
Imprint: Schrijverspunt
Spreker(s): Peter van Oosterum

Speelduur: 15 uur 30 min

Grootte: 852 MB

ISBN: 9789462664180