Assortiment

De kat met de hoed - en andere verhalen - Dr. Seuss

Nederlandse versie van de originele en uiterst grappige boeken van Dr. Seuss die miljoenen kinderen leerden lezen. Leeftijd: 4+ Spreker(s): Anton de Goede
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Saaie boel? Ben je mal? Leuke dingen zijn overal!

Weet je wel hoeveel soorten vissen er zijn? En weet je dat gapen aanstekelijk werkt? Luister maar naar de boeken van Dr. Seuss, dan snap je hoe het zit. En net als je je verveelt of als je een heel stom klusje moet doen, komt De Kat met de Hoed op bezoek. Dat kan niet goed gaan!

Twee kinderen en de vis in de kom zijn alleen thuis en vervelen zich. Op deze regenachtige dag krijgen ze onverwacht bezoek van de Kat met de Hoed. De Kat met de Hoed houdt van spelletjes, plezier en rommel maken. Het hele huis staat op z'n kop. Vlak voordat moeder thuiskomt, krijgt de Kat - met behulp van een ingenieuze opruimmachine - het hele huis weer schoon.

De Kat met de Hoed viert in 2008 z'n vijftigste verjaardag. Hoog tijd voor een luisterboek. Theodor Seuss Geisel, beter bekend als Dr. Seuss, kreeg begin jaren vijftig de opdracht om kinderboeken te maken die konden concurreren met strips en tekenfilms en die kinderen aan het lezen zouden brengen. Op basis van 236 woorden maakte Dr. Seuss The Cat in the Hat, de originele en uiterst grappige boeken die miljoenen kinderen leerden lezen.

Voorgelezen door Anton de Goede met muziek en geluiden van Berend Dubbe.

Inhoud
1. De kat met de hoed
2. De kat met de hoed komt terug
3. Eeen vis, twee vissen, heel veel zeevissen
4. Het slaapboek

Uitgegeven door: Gottmer Uitgevers
Oorspronkelijke uitgever: Gottmer Uitgeversgroep
Spreker(s): Anton de Goede

Speelduur: 0 uur 40 min

Grootte: 37 MB

ISBN: 9789025769420