Manifesteren met Engelen - Nederlands ingesproken door Annelies Hoornik - Doreen Virtue

Manifesteren is het proces waarmee je jouw idealen en wensen werkelijkheid laat worden. De stappen van een betekenisvolle manifestatie, uitleg over valkuilen die manifestaties blokkeren en hoe deze te vermijden. Spreker(s): Annelies Hoornik
€ 14,99 Incl. btw
 Koop als download


Luisterfragment

Deze opname met informatie en een krachtige visualisatie leidt je door een progressie (dit lijkt op regressie, maar je ziet de toekomst in plaats van het verleden).

Doreen Virtue legt uit hoe je levensdoel gevuld is in jouw hoogste realiteit en laat zien hoe de engelen je helpen bij het manifesteren van je missie.

Verder leidt Doreen je door de stappen van een betekenisvolle manifestatie en bespreekt de vier gebruikelijke valkuilen die manifestaties kunnen blokkeren en hoe deze te vermijden.

Het is essentieel om deze opname te beluisteren in een rustige omgeving zonder storende geluiden. Het gebruik van een hoofdtelefoon kan, maar is niet nodig. Ga in een ontspannen houding liggen of zitten. Leg of zet je benen naast elkaar, niet over elkaar of gekruist. De armen ontspannen en de handen los van elkaar op schoot of langs je lichaam.

NB: Luister deze opname niet in de auto of op plaatsen waar alertheid gewenst is.

Uitgegeven door: Angelo
Oorspronkelijke uitgever: Hay House
Spreker(s): Annelies Hoornik
Speelduur: 0 uur 39 min

Grootte: 40 MB

ISBN: 9789079995264
Populaire tags