Maak contact met de Engelen - Krijg les van Doreen Virtue en leer stap voor stap met de Engelen te werken - Doreen Virtue

Krijg les van Doreen Virtue in het Nederlands en leer stap voor stap hoe je contact kan maken met de Engelen. Volg het luisterboek en leer hoe je zelf met de Engelen contact kan maken en werken! Spreker(s): Annelies Hoornik
€ 34,00 Incl. btw
 Koop als download


Luisterfragment

Krijg les van Doreen Virtue in het Nederlands en leer stap voor stap hoe je contact kan maken met de Engelen. Volg het luisterboek en leer hoe je zelf met de Engelen contact kan maken en werken!

Inhoud
1. Ontmoet de engelen
Doreen beschrijft de verschillende categorieën engelen die jou helpen, inclusief je eigen beschermengelen, de aartsengelen, de natuur engelen en overleden geliefden.

2. Engelentherapie
Doreen legt je uit hoe je met je engelen jouw kanalen van goddelijke communicatie schoon kunt maken.

3. Maak contact met de engelen
Doreen legt vier manieren uit waarop je de engelen aan kunt roepen, inclusief stap-voor-stap technieken om op een veilige en effectieve manier met automatisch schrift te werken.

4. Vertrouwen op de engelen
Doreen bespreekt hoe je angst en wantrouwen kunt overwinnen en hoe je goede en slechte leiding van elkaar kunt onderscheiden.

5. Werken met je engelen
Doreen geeft praktische tips voor het werken met je beschermengelen en geeft voorbeelden van hoe anderen hun leven geheled hebben met de hulp van de engelen.

6. Ontmoet je persoonlijke beschermengelen
Doreen geeft je een mooie geleide visualisatie begeleid door hemelse muziek.

Uitgegeven door: Angelo
Oorspronkelijke uitgever: Hay House
Spreker(s): Annelies Hoornik
Speelduur: 6 uur 20 min

Grootte: 696 MB

ISBN: 9789079995844
Populaire tags