Healing met Engelen - Geef je zorgen aan de Engelen - Doreen Virtue

Doreen begint met de verschillende manieren waarop de engelen je kunnen helpen. Daarna leidt ze je door een krachtige visualisatie die de aartsengelen en je eigen beschermengelen in je leven uitnodigen. Spreker(s): Annelies Hoornik
€ 14,99 Incl. btw
 Koop als download


Luisterfragment

De engelen zijn krachtige healers maar ze kunnen je alleen helpen wanneer jij ze het vraagt. Met dit opbeurende luisterboek helpt Doreen Virtue je te ontdekken hoe je de hulp van de engelen kunt ontvangen.

Ze legt uit hoe de engelen je kunnen helpen bij zaken gerelateerd aan gezondheid, financiën, carrière, relaties en zelfs je fysieke veiligheid. Daarna leidt ze je door een krachtige visualisatie die de aartsengelen en je eigen beschermengelen in je leven uitnodigen.

Je zal het fantastisch vinden hoe de engelen je helpen je verfrist, energiek en herboren te voelen.

Het is essentieel om deze opname te beluisteren in een rustige omgeving zonder storende geluiden. Het gebruik van een hoofdtelefoon kan, maar is niet nodig. Ga in een ontspannen houding liggen of zitten. Leg of zet je benen naast elkaar, niet over elkaar of gekruist. De armen ontspannen en de handen los van elkaar op schoot of langs je lichaam.

NB: Luister deze opname niet in de auto of op plaatsen waar alertheid gewenst is.

Uitgegeven door: Angelo
Oorspronkelijke uitgever: Hay House
Spreker(s): Annelies Hoornik
Speelduur: 1 uur 1 min

Grootte: 56 MB

ISBN: 9789079995240
Populaire tags