Engelen in Atlantis 2 - Nederlands ingesproken door Annelies Hoornik - Doreen Virtue

Een diep reinigende visualisatie die er op gericht is emotionele pijn los te laten en waarbij je een helende regressie naar Atlantis waar je Atlantis Therapie ervaart. Ruim je twijfels en angsten over je levensmissie op. Spreker(s): Annelies Hoornik
€ 14,99 Incl. btw
 Koop als download


Luisterfragment

Terwijl Doreen onderzoek voor haar boek De kracht van Engelen deed, begon ze haar studenten tijdens de workshops door een visualisatie te leiden waarin ze zich verplaatsten naar de Atlantische Healing tempel. De resultaten waren zo krachtig dat het publiek Doreen telkens weer vroeg wanneer ze deze zou opnemen.

Het resultaat is deze uitgave Engelen in Atlantis 2, waar een diep reinigende visualisatie op staat die er op gericht is emotionele pijn los te laten en een helende regressie naar Atlantis waar je 'Atlantis Therapie' zal ervaren. Hiermee worden je twijfels en angsten over je goddelijke levensmissie opgeruimd.

Het is essentieel om deze opname te beluisteren in een rustige omgeving zonder storende geluiden. Het gebruik van een hoofdtelefoon kan, maar is niet nodig. Ga in een ontspannen houding liggen of zitten. Leg of zet je benen naast elkaar, niet over elkaar of gekruist. De armen ontspannen en de handen los van elkaar op schoot of langs je lichaam.

NB: Luister deze opname niet in de auto of op plaatsen waar alertheid gewenst is.

Uitgegeven door: Angelo
Oorspronkelijke uitgever: Hay House
Spreker(s): Annelies Hoornik
Speelduur: 0 uur 17 min

Grootte: 17 MB

ISBN: 9789079995226
Populaire tags