Assortiment

Dood van een duivelin - Fay Weldon

Vervolg op de bestseller 'Leven en liefdes van een duivelin', de klassieke zwarte komedie van de grande dame van het (anti-)feminisme. Spreker(s): Hymke de Vries
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Dood van een duivelin is het vervolg op de bestseller Leven en liefdes van een duivelin, de beroemdste roman van Fay Weldon, die in 1983 verscheen.

Leven en liefdes van een duivelin werd maar liefst twee keer verfilmd, onder anderen met Meryl Streep in de hoofdrol, en in meer dan twintig landen vertaald. Het was een verhaal zoals we van de eeuwige dwarsligger Weldon mogen verwachten, geschreven pal tegen de feministische revolutie in: het verhaal van de lelijke, bedrogen huisvrouw Ruth Patchett, en haar zoete wraak op haar man en diens minnares.

In het vervolg op de briljante zwarte komedie geeft Weldon de tijdgeest wederom haar karakteristieke draai in dit verhaal van de kleinzoon van Ruth Patchett, een zelfverzekerde, mooie twintiger die schijnbaar alles heeft – behalve het juiste geslacht.

Fay Weldon is een van de meest gerespecteerde en geliefde Britse romanschrijfsters. In 2001 werd Weldon geridderd voor haar werk ‘in dienst van de literatuur’.

Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Imprint: Rubinstein Audio
Spreker(s): Hymke de Vries
Speelduur: 9 uur 53 min

Grootte: 814 MB

ISBN: 9789463629751