Assortiment

Dochter van het moeras - Als je in afzondering opgroeit, wanneer weet je dan dat er thuis iets mis is? - Karen Dionne

‘Dochter van het moeras’ (The Marsh King’s Daughter) van Karen Dionne is een thriller die doet denken aan de film ‘Nell’ en het boek ‘Kamer’ (Room) van Emma Donoghue. Spreker(s): Judith Amsenga
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Dochter van het moeras (The Marsh King’s Daughter) van Karen Dionne is een thriller die doet denken aan de film Nell en het boek Kamer (Room) van Emma Donoghue.

Helena’s moeder is als tiener ontvoerd en in een afgelegen hut diep in het moerasgebied bij Michigan vastgehouden. Geen elektriciteit of stromend water, geen mensen in de buurt. Helena, die twee jaar later geboren werd, hield van het leven daar: jagen, vissen, één zijn met de natuur. Ondanks haar vaders temperament en vaak brute gedrag, hield ze van hem. Tot het moment dat ze ontdekte hoe wreed hij werkelijk was.

Twintig jaar later heeft Helena een stabiel leven opgebouwd. Maar dan ontsnapt haar vader uit de gevangenis. Hij houdt zich waarschijnlijk schuil in het moerasgebied dat hij als geen ander kent. De politie zet een grote klopjacht in, maar Helena weet dat die geen schijn van kans maakt. Zij is de enige die haar vader kan vinden, want zij heeft de geheimen van het moerasgebied juist van hém geleerd.

Uitgegeven door: VBKMedia
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij De Fontein
Spreker(s): Judith Amsenga

Speelduur: 9 uur 30 min

Grootte: 526 MB

ISBN: 9789026146916