Assortiment

DNA - Yrsa Sigurdardóttir

In Reykjavik worden twee vrouwen kort na elkaar op gruwelijke wijze vermoord, en de politie staat voor een raadsel: wat is het verband tussen de twee vrouwen? Voor commissaris Huldar is het de eerste zaak in zijn nieuwe functie. Spreker(s): Margo Dames
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

In Reykjavik wordt een jonge vrouw op gruwelijke wijze vermoord. Haar zevenjarige dochter verstopt zich onder haar bed en is de enige getuige. Wanneer niet veel later een tweede vrouwop eenzelfde manier ter dood wordt gebracht, staat de politie voor een raadsel: wat is het verband tussen de twee vrouwen?

Voor commissaris Huldar is het de eerste zaak in zijn nieuwe functie. Hij moet daarbij samenwerken met psychologe Freyja, die het getraumatiseerde meisje onder haar hoede heeft. De samenwerking wordt extra gecompliceerd door hun onenightstand, waarbij Huldar Freyja voorloog over zijn leven.

Ondertussen ontvangt een radioamateur gecodeerde berichten die de slachtoffers met elkaar in verband brengen, maar niemand gelooft hem en hij besluit zelf op onderzoek uit te gaan.

Winnaar Icelandic Crime Book of the Year
Shortlist Glass Key Award
Winnaar Palle Rosenkrantz Prisen

Uitgegeven door: De Bezige Bij
Imprint: Uitgeverij Cargo
Spreker(s): Margo Dames
Speelduur: 15 uur 20 min

Grootte: 842 MB

ISBN: 9789403151700