Assortiment

Huis, tuin en keukenliedjes deel 2 - Inclusief Handen wassen en Het Insmeerlied - Dirk Scheele

Het is bij Dirk Scheele thuis weer een gezellige boel. Hij zingt veel liedjes en bij ieder probleem vindt Dirk wel een leuke oplossing. Bevat 20 liedjes. Leeftijd: 2+ Spreker(s): Dirk Scheele
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

In Huis, Tuin en Keukenliedjes Deel 2 is het bij Dirk Scheele thuis weer een gezellige boel. Hij zingt veel liedjes en bij ieder probleem vindt Dirk wel een leuke oplossing.

In de pantoffelpolonaise zingen Dirk en zijn buurmeisje Joes over hoe ze met hun pantoffels al dansend de vloer boenen. In de hilarische pannenkoekenparty legt tante Viola aan Dirk uit hoe je pannenkoeken moet bakken. En tijdens een muziekles van Dirk aan een groep kinderen gaan ze muziek maken met het geluid van de bewegende rits van hun jas. Hieruit ontstaat een echte coole RitsRAP. Er komen ook veel dieren bij Dirk op bezoek. Japie het aapje komt logeren, De papegaai gaat samen met Dirk voorbijgangers voor de gek houden en Raai de Kraai wil Dirk leren vliegen. Wel wordt het even schrikken als de vuilnisman per ongeluk Dirk z’n gitaar als vuilnis meeneemt, maar gelukkig komt alles weer goed. Kortom een heel leuk, leerzaam en grappig luisterboek voor jonge kinderen.

Inhoud
1. Kiekeboe
2. De pantoffelpolonaise
3. Het insmeerlied
4. De pannenkoekenparty
5. Ik ben een trappenloper
6. Ja nee
7. Een groene plant
8. Douchen
9. Waterballet
10. Spelletjes spelen
11. Vuilniswagen
12. Handen wassen
13. Ik heb nieuwe schoenen
14. De deurkruk
15. M'n rolletje plakband
16. Alles maakt geluid
17. Roeren roeren
18. Een coole rits
19. Hou je mond gezond
20. Voor het slapen gaan

Uitgegeven door: Dirk Scheele Productions
Spreker(s): Dirk Scheele
Speelduur: 0 uur 52 min

Grootte: 76 MB

ISBN: 9789491626036