Assortiment

Dicht bij jou - Jojo Moyes

‘Dicht bij jou’ van Jojo Moyes is opnieuw een prachtige roman van de auteur van heerlijke verhalen als ‘Voor jou’ (Me Before You) (verfilmd met o.a. Emilia Clark), ‘Een leven na jou’ (After You) en 'Voor mij' (Still Me). Spreker(s): Willemijn de Vries
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Dicht bij jou van Jojo Moyes is opnieuw een prachtige roman van de auteur van heerlijke verhalen als Voor jou (Me Before You) (verfilmd met o.a. Emilia Clark), Een leven na jou (After You) en Voor mij (Still Me).

Projectontwikkelaar Mike Dormer vertrekt vanuit Londen om in Silver Bay, Australië, een kustresort te bouwen. Maar de bewoners van het excentrieke Silver Bay Hotel weten al snel Mikes gehaaide ideeën te temperen. Door de intrigerende Liza McCullen, haar tienjarige dochtertje Hannah en haar legendarische tante Kathleen, die lang geleden de grootste haai ooit in Silver Bay heeft gevangen, begint Mike te twijfelen aan zijn motieven. Wanneer duidelijk wordt dat het bouwproject een negatieve invloed heeft op de walvissen, is het onvermijdelijk dat de tegengestelde belangen van Liza en Mike botsen, met heftige gevolgen voor iedereen.

Dicht bij jou verscheen in Engeland onder de titel Silver Bay.

Uitgegeven door: VBKMedia
Imprint: Uitgeverij De Fontein
Spreker(s): Willemijn de Vries
Speelduur: 12 uur 6 min

Grootte: 665 MB

ISBN: 9789026148897