Assortiment

De vrouwen van kasteel Deverill - De levens van drie vrouwen zijn voor altijd verbonden met kasteel Deverill - Santa Montefiore

Liefde, passie en drama tegen de achtergrond van het prachtige Ierland Spreker(s): Jantine van den Bosch
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Als jongste dochter van een afstandelijke moeder en een vader die zijn kasteel ontvlucht en troost zoekt bij de jacht en zijn maîtresse, trekt Kitty Deverill naar haar grootmoeder, bij wie ze de liefde vindt waaraan het thuis ontbreekt. Het is ook haar grootmoeder die Kitty verhalen vertelt over vorige generaties Deverills, over de geschiedenis van het roemruchte kasteel en over het leven op het ruige, maar lieflijke Ierse platteland. Ondanks het verschil in afkomst is Bridie, de dochter van de kokkin op het kasteel, Kitty's dierbaarste vriendin en trouwste bondgenoot, samen met Celia Deverill, het nichtje uit Londen dat de zomers steevast in Ierland doorbrengt.

Wanneer door de Eerste Wereldoorlog en de strijd om een onafhankelijk Ierland de spanning in het land toeneemt, komt er een einde aan de idyllische jeugdjaren van de drie meisjes. Hun ooit zo hechte band dreigt verloren te gaan. Maar één ding zal hen altijd binden: hun verlangen naar kasteel Deverill en alle herinneringen die binnen die majestueuze muren zijn opgeslagen.

De vrouwen van kasteel Deverill is het eerste deel in de driedelige ­Deverill-saga.


De pers over de Deverill-saga:

'Downton Abbey in boekvorm. Goed voor uren leesplezier.' Vrouwen van nu

'Meeslepend, ontroerend en beeldrijk.' NBD Biblion


Uitgegeven door: Meulenhoff Boekerij bv
Imprint: Boekerij
Spreker(s): Jantine van den Bosch
Speelduur: 18 uur 55 min

Grootte: 703 MB

ISBN: 9789052862125