Assortiment

De sekte herrijst - Kun je ooit echt ontsnappen? - Mariette Lindstein

Na twee turbulente jaren in de sekte ViaTerra probeert Sofia haar leven weer op te bouwen. Ze wordt geconfronteerd met veel vooroordelen en achterdocht, en wordt gekweld door nachtmerries. Tegelijkertijd wil ze vergelding. Spreker(s): Charlotte Lap
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Na twee turbulente jaren in de sekte ViaTerra probeert Sofia Bauman haar leven weer op te bouwen. Maar dat is moeilijker dan ze dacht. Ze wordt geconfronteerd met veel vooroordelen en achterdocht, en wordt gekweld door nachtmerries. Tegelijkertijd groeit haar verlangen naar vergelding.

Sekteleider Franz Oswald zit in de gevangenis, in afwachting van zijn proces. Hij maakt zich echter geen zorgen en toont geen enkel berouw. Met behulp van zijn advocaat spint hij een web dat de muren van de gevangenis ver overstijgt. Hij heeft slechts één doel: wraak nemen op Sofia.

Wanneer Sofia besluit haar ervaringen met betrekking tot haar leven in de sekte te delen met de buitenwereld, verandert haar leven in een hel. Er is slechts één oplossing: ze moet alles achter zich laten en ergens anders opnieuw beginnen.
Maar Oswald laat zich niet tegenhouden

In de dramatische nasleep blijft er één vraag overeind: kun je ooit echt ontsnappen aan een sekte?

Uitgegeven door: A.W. Bruna Uitgevers
Oorspronkelijke uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Spreker(s): Charlotte Lap
A.W. Bruna Uitgevers (298)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 11 uur 33 min

Grootte: 635 MB

ISBN: 9789046171639