Assortiment

De schoonmaker 6 - Schoon schip - Inger Gammelgaard Madsen

Op basis van de nieuwe informatie die is opgedoken, wil Roland Benito de zelfmoord van de gevangenbewaarder opnieuw bekijken... Spreker(s): Jeroen Muller
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Op basis van de nieuwe informatie die is opgedoken, wil Roland Benito de zelfmoord van de gevangenbewaarder opnieuw bekijken. Hij heeft uitsluitsel gekregen over de identiteit van Uwe Finch en besluit Anne Larsen daarvan op de hoogte te brengen. Zij heeft per slot van rekening de vingerafdruk van Uwe Finch weten te bemachtigen en Roland heeft al eerder ervaren dat Anne een enorme steun kan zijn bij politieonderzoeken.

Bertram is ontzet over wat er met zijn moeder is gebeurd en wil net zijn appartement verlaten, als Anne Larsen – de journalist van TV2 Østjylland – plotseling opduikt. Bertram stort in en vertelt haar alles, waarop Anne zegt dat ze direct moeten vertrekken. Maar het is te laat.

Wanneer Roland in de auto op het nieuws hoort dat er opnieuw een dode is gevallen, vreest hij dat ook Anne Larsen in gevaar is. Roland belt haar, maar ze neemt niet op. Als hij zelf een telefoontje krijgt, hoopt hij dat het Anne is. Maar het is – zeer onverwacht – Leif Skovby, een van de twee agenten die betrokken was bij de zelfmoordzaak. Hij wil Roland persoonlijk spreken en wat Leif te vertellen heeft, zet de zaak opeens in een heel ander daglicht. Roland krijgt de agent zover om hem te helpen bij het traceren van Annes telefoon. Weet Roland Anne te vinden voor het te laat is?

DE SCHOONMAKER is een detective in zes hoofdstukken.
Uitgegeven door: SAGA Egmont
Imprint: SAGA Egmont
Spreker(s): Jeroen Muller
Saga Egmont (312)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 0 uur 47 min

Grootte: 33 MB

ISBN: 9788726325218