Assortiment

De schoonmaker 3 - Het jack - Inger Gammelgaard Madsen

Bertram durft niet naar de politie te gaan met wat hij heeft gevonden in het gestolen jack. Hij wordt zelf gezocht en wil liever niets met de politie te maken hebben... Spreker(s): Jeroen Muller
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Bertram durft niet naar de politie te gaan met wat hij heeft gevonden in het gestolen jack. Hij wordt zelf gezocht en wil liever niets met de politie te maken hebben. Als hij op een avond dronken is en een paar joints heeft gerookt, probeert hij toch een anonieme melding te doen, maar de politie gelooft hem niet.

Wanneer Bertram later ontdekt dat zijn moeder in levensgevaar verkeert, probeert hij haar te waarschuwen, maar ook zij gelooft hem niet. Hij begint haar in de gaten te houden en ontdekt dat ze afspraakjes heeft met een man die hij niet kent. Als Bertram haar vraagt wie de man is, geeft ze uiteindelijk toe dat die haar nieuwe vriend is en dat ze gaan verhuizen om een nieuw leven op te bouwen. Bertram wil erachter komen waar de vriend van zijn moeder woont en breekt bij hem in om meer over hem te weten te komen. Wanneer hij zijn spullen doorzoekt, vindt hij niet alleen een aantal valse paspoorten, maar ook een foto van de man in het gestolen leren ´Schott Made in USA´-jack.

DE SCHOONMAKER is een detective in zes hoofdstukken.
Uitgegeven door: SAGA Egmont
Imprint: SAGA Egmont
Spreker(s): Jeroen Muller
Saga Egmont (312)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 0 uur 48 min

Grootte: 33 MB

ISBN: 9788726325188