Assortiment

De Schoonmaker 2 - De sprong - Inger Gammelgaard Madsen

Roland Benito, onderzoeker bij de Rijksrecherche, en zijn collega zijn naar Horsens gestuurd om twee politiefunctionarissen te verhoren naar aanleiding van hun ingrijpen bij een spoedgeval... Spreker(s): Jeroen Muller
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Roland Benito, onderzoeker bij de Rijksrecherche, en zijn collega zijn naar Horsens gestuurd om twee politiefunctionarissen te verhoren naar aanleiding van hun ingrijpen bij een spoedgeval. Een gevangenbewaarder is uit zijn raam op de vierde verdieping gesprongen, precies toen de twee agenten poolshoogte kwamen nemen omdat er was geklaagd over lawaai in zijn flat. Zo op het eerste gezicht lijkt er niets verdachts aan de situatie, maar als de gevangenbewaarder de vader blijkt te zijn van een schoolvriendin van Rolands kleindochter, hoort hij geruchten over een gevangene die is overleden in de gevangenis waar hij werkte, en dat de cipier zich bedreigd en opgejaagd voelde. Was het dan toch geen zelfmoord?

Anne Larsen, journalist bij TV2 Østjylland, is bezig met haar eigen onderzoek naar de sterfgevallen. Tijdens haar research komt ze op het spoor van een ander sterfgeval, dat van een advocaat, die bij een auto-ongeluk om het leven is gekomen. Ze komt erachter dat beide sterfgevallen nauw verbonden zijn met een bepaalde gevangene, kindermoordenaar Patrick Asp, die levenslang heeft gekregen voor het doden van zijn baby en in dezelfde gevangenis zit waar de gevangenbewaarder werkte.

DE SCHOONMAKER is een detective in zes hoofdstukken.
Uitgegeven door: SAGA Egmont
Imprint: SAGA Egmont
Spreker(s): Jeroen Muller
Saga Egmont (312)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 0 uur 48 min

Grootte: 33 MB

ISBN: 9788726325171