Assortiment

De romantische miljonair - Deel 5 van De miljonairsclub-serie - Jessica Clare

Deel 5 van de Miljonairsclub-serie. Ooit brak Jonathan Violets hart. Nu heeft hij iets van haar nodig, maar zij is niet van plan het hem te geven... Spreker(s): Karin Douma
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

De miljonairsclub is een geheim genootschap van zes ongelooflijk knappe, rijke mannen – maar in de liefde zijn ze minder succesvol.

Jonathan Lyons is een beruchte playboy en avonturier, en miljonair. Hij haalt alles uit het leven wat erin zit en laat zich door weinig weerhouden om te doen waar hij zin in heeft. Als hij hoort dat zijn mentor, dr. DeWitt, ooit een geheim boek bezat dat de sleutel tot een legendarische kunstschat vormt, gaat Jonathans bloed sneller stromen. Er is één probleempje: DeWitts dochter Violet. Zij heeft wat Jonathan zoekt. En ze is niet van plan het zomaar weg te geven aan de man die haar hart heeft gebroken. Violet is Jonathans achilleshiel – ook al heeft hij haar jaren geleden bruut verlaten, hij houdt nog steeds van haar. Maar Violets herinneringen zijn minder rooskleurig. Ze kan en wil Jonathan niet vergeven. Tenminste, dat denkt ze. Tot hij al zijn charmes en verleidingskunsten op haar loslaat, en ze toch weer voor hem dreigt te vallen. Maar is het hem wel echt om haar te doen? Of is zij slechts het middel om zijn echte doel te bereiken: nog meer rijkdom?

Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Imprint: Rubinstein Audio
Spreker(s): Karin Douma
Speelduur: 10 uur 8 min

Grootte: 836 MB

ISBN: 9789463629720