Assortiment

De rode kamer - Verkorte versie - Nicci French

Kit werkt met geesteszieke criminelen. Ze raakt gewond als ze een verdachte ondervraagt die door de politie wordt vastgehouden en raakt betrokken in een verbijsterende zaak, die haar dreigt te vernietigen. Verkorte versie. Spreker(s): Beatrice van der Poe
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Kit Quin werkt met geesteszieke criminelen. Ze raakt gewond als ze een verdachte ondervraagt die door de politie wordt vastgehouden. Tijdens haar herstel roept de politie haar hulp in bij een eenvoudige zaak. Het lichaam van een voortvluchtige is aangetroffen bij een kanaal in Londen. De politie heeft een verdachte en een bekentenis van dezelfde man die Kit heeft aangevallen. Maar de kwestie blijkt allerminst eenvoudig.

Naarmate Kit zich er meer en meer in verdiept in het verhoor van de politie, in de getroebleerde geest van de verdachte, in de eenzame wereld van het mysterieuze slachtoffer wordt het geheel steeds complexer en duisterder. Als Kit nieuwe verbanden en misdaden ontdekt, raakt ze betrokken in een verbijsterende zaak, die haar dreigt te vernietigen.

Verkorte versie.

Uitgegeven door: AmboAnthos
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij AmboAnthos
Spreker(s): Beatrice van der Poel
Speelduur: 4 uur 5 min

Grootte: 130 MB

ISBN: 9789026346576