Assortiment

De Reis - de intieme bekentenissen van een vrouw 5 - erotisch verhaal - Anna Bridgwater

Over de serie: "Ik wil jullie mijn levensverhaal vertellen. Althans, dat van een deel van mijn leven. Een deel van mijn leven dat mij nog toebehoord, maar verstopt is. Mijn seksleven... Spreker(s): Lora van Doorn
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Over de serie:
"Ik wil jullie mijn levensverhaal vertellen. Althans, dat van een deel van mijn leven. Een deel van mijn leven dat mij nog toebehoord, maar verstopt is. Mijn seksleven. Hetgeen waarvoor ik gemaakt ben. Wat ik het beste kan."

De wereld zit vol mannen, en de eerste persoonsverteller in deze serie is een vrouwelijke Don Juan, die simpelweg geen nee kan zeggen. Eva houdt van haar man en kinderen, maar voor haar is dat niet genoeg. Haar leven is betekenisloos zonder de spanning van een nieuw avontuurtje, dus wanneer de kans voor een erotische ervaring er is, pakt ze die.

De vrouwelijke protagonist van de serie, Eva, is geïnspireerd op een echt persoon van vlees en bloed. De auteur Anna Bridgwater heeft na gesprekken met deze vrouw haar verhaal opgeschreven als een getuigenis over het geheime leven dat ze leefde naast haar man en kinderen.
Uitgegeven door: SAGA Egmont
Imprint: SAGA Egmont
Spreker(s): Lora van Doorn
Saga Egmont (312)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 1 uur 6 min

Grootte: 45 MB

ISBN: 9788726412703