Assortiment

De onbekende man - erotisch verhaal - B.J. Hermansson

Het is herfst geworden. Het seizoen is uitgebarsten in rood en geel.
Adela heeft iets gedaan wat tegen haar gewoonte in gaat. Ze heeft midden in de week vrij genomen. Een dag zonder doelen of verp... Spreker(s): Becca Glory
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Het is herfst geworden. Het seizoen is uitgebarsten in rood en geel.

Adela heeft iets gedaan wat tegen haar gewoonte in gaat. Ze heeft midden in de week vrij genomen. Een dag zonder doelen of verplichtingen. Adela wandelt op haar gemak in het park waar ze altijd graag komt en ziet in de verte een man staan. Houdt hij haar in de gaten? Zo lijkt het wel. Hij is lang, mysterieus – sexy. Er wordt iets wakker in Adela. Een verlangen. Nieuwsgierigheid. Adela loopt rustig verder om te zien of de man haar blijft volgen. Ze maakt er een spel van.

Uiteindelijk vinden hun lichamen elkaar in een verlaten kleedruimte. De handeling is wild, dierlijk. De seks is magisch en het moment is even onwaarschijnlijk als geweldig. Adela beleeft een allerheerlijkst, vonkend orgasme dat haar hele lichaam doet trillen.

Als ze afscheid hebben genomen, kan Adela zich zijn naam nog steeds niet herinneren...

‘De onbekende man’ is een erotisch kort verhaal over het zich laten meevoeren door het onverwachte. Een onbekende man ontmoeten – en te vertrouwen op je intuïtie.
Uitgegeven door: SAGA Egmont
Imprint: SAGA Egmont
Spreker(s): Becca Glory

Saga Egmont (312)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 0 uur 26 min

Grootte: 18 MB

ISBN: 9788726388763