Assortiment

De (nogal) ijzingwekkende zoektocht van Herre - Marte Jongbloed

In dit supergrappige vervolg op 'De (niet zo) rampzalige avonturen van Herre' is de moeder van Herre helemaal in de ban van een vreselijke man, Wallis. Maar Herre vertrouwt hem voor geen cent... Leeftijd: 7+ Spreker(s): Marte Jongbloed
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

De (nogal) ijzingwekkende zoektocht van Herre van Marte Jongbloed is het supergrappige vervolg op De (niet zo) rampzalige avonturen van Herre, dat is getipt door de Nederlandse Kinderjury en bekroond is met de Pluim van de Senaat.

Silke, de moeder van Herre, is helemaal in de ban van een vreselijke man, Wallis. Ze is zo van hem gecharmeerd dat ze nauwelijks nog op Herre let. Herre vertrouwt Wallis voor geen cent. Wat wil die walgelijke man eigenlijk van zijn moeder? Voor het te laat is moet Herre naar de Noordpool om zijn verdwenen vader te vinden. Zonder dat zijn moeder het weet, begint hij aan een gevaarlijke zoektocht. Hij kan de hulp van zijn oude buurman goed gebruiken, maar waar is meneer Teunissen gebleven? En lukt het hem om zijn vader op tijd te vinden?

Uitgegeven door: LS Amsterdam
Oorspronkelijke uitgever: LS Amsterdam
Spreker(s): Marte Jongbloed
Speelduur: 5 uur 47 min

Grootte: 318 MB

ISBN: 9789024584604