Assortiment

De Nieuwe WereldOrde - Han Peeters

Emile van Straten, kunsthistorisch wetenschapper en schrijver, is met zijn zeiljacht de Davy Jones op wereldreis. Onderweg krijgt hij van Unesco opdracht om op de Azoren onderzoek te doen naar een gevonden document. Spreker(s): Hans Fieggen
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Emile van Straten, kunsthistorisch wetenschapper en schrijver, is met zijn vriendin Jenny op wereldreis met hun zeiljacht de Davy Jones. Onderweg krijgt hij van Unesco opdracht om op de Azoren onderzoek te doen naar een gevonden document. Vanaf dat moment komen hij en Jenny in spannende avonturen terecht.

Emile ontdekt de magische ruit. Een symbool dat de sleutel blijkt tot ontrafeling van wereldmysteries, zoals de piramiden, de Nazca-vlakte en Paaseiland. Emile wordt gezien als de nieuwe verlosser. Daar bedankt hij voor, want die macht heeft hij niet. Toch wordt hij tot die functie gedwongen. Voor hun veiligheid kan hij niet anders dan het serieus aan te pakken. Samen met zijn vriend Jonathan schrijft hij een manifest een nieuwe wereld met oplossingen voor problemen, waar nog niemand aan heeft gedacht.

Uitgegeven door: ClusterEffect
Imprint: ClusterEffect
Spreker(s): Hans Fieggen
Clustereffect (186)
Reizen (108)
Roman (1985)
Spanning (1347)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 9 uur 29 min

Grootte: 555 MB

ISBN: 9789462171213