Assortiment

De meisjesmagneet - Liefde brengt je op de vreemdste plaatsen - Jackie van Laren

Liefde brengt je op de vreemdste plaatsen Spreker(s): Wynn Heliczer
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Een heerlijk verhaal over de onwaarschijnlijke liefde tussen een keurige student en een ruige muzikante

Met haar dagelijkse vervolgverhalen op Facebook, daarna uitgegeven als de Eilandliefde-serie, wist Jackie vele fans aan zich te binden

Reinout Hollebeecq is een keurige, wat onzekere jongen uit Baarn die in Amsterdam Nederlands gaat studeren. Hij droomt van de liefde, maar gelooft eigenlijk niet dat een jongen als hij ooit serieus genomen kan worden door een meisje. Muziek is zijn enige ontsnappingsmogelijkheid: hij kan prachtig pianospelen en zingen, maar alleen klassiek.

Hij komt in Amsterdam boven een meisje van zijn eigen leeftijd te wonen. Ze is bassist in een metalband, heeft een knipperlichtrelatie met de ruige zanger van de band, en leeft een beetje op de rand. Het verschil met zijn eigen achtergrond had niet groter kunnen zijn. Maar als de zanger ziek wordt en het meisje Reinout vraagt om in te vallen in de band, gaat er een wereld voor hem open. Een wereld waarin hij zichzelf opnieuw kan uitvinden. Waarin hij zijn onzekerheid, zijn verlegenheid en zijn maagdelijkheid verliest en tot zijn eigen verrassing een meisjesmagneet wordt. Diep in zijn hart doet hij het allemaal voor zijn buurmeisje. Maar die is zo beschadigd dat er meer nodig is dan een coole uitstraling om haar voor zich te winnen.

Uitgegeven door: Meulenhoff Boekerij bv
Imprint: Boekerij
Spreker(s): Wynn Heliczer
Speelduur: 8 uur 15 min

Grootte: 314 MB

ISBN: 9789052861302