Assortiment

De macht van K. - Jens Vern

Wie kun je vertrouwen als niets is wat het lijkt? En kun je in deze tijd ooit echt aan je verleden ontsnappen? Spreker(s): Jamie Grant, Mark Omvlee
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Als de net afgestudeerde Tim Turner wordt ingelijfd door het prestigieuze IT-bedrijf The Keeler Company in Washington, weet hij niet wat hem overkomt. Hij krijgt een luxe appartement, een fantastisch salaris en maakt in korte tijd promotie. Maar dan ontmoet hij een mysterieuze man die zich De Vriend noemt, en die hem waarschuwt voor de duistere kant van het bedrijf. Tim besluit op onderzoek uit te gaan en al snel komt hij erachter dat er inderdaad dingen niet kloppen en dat er mensen verdwijnen.
Als Tim ontdekt dat ook hij gevaar loopt, weet hij met de hulp van De Vriend te ontsnappen en begint hij met een andere identiteit een nieuw leven in Den Haag. Daar lijkt hij veilig te zijn, tot hij Emily Green tegenkomt. Tim is diep onder de indruk van haar, maar Emily blijkt ook een vorig leven te hebben. Wie kun je vertrouwen als niets is wat het lijkt? En kun je in deze tijd ooit echt aan je verleden ontsnappen?
Uitgegeven door: Singel Uitgeverijen
Imprint: Volt
Spreker(s): Jamie Grant, Mark Omvlee

Singel Uitgeverijen (540)
Volt (57)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 10 uur 45 min

Grootte: 590 MB

ISBN: 9789021421841