Assortiment

De leeuwen van Sicilië - Stefania Auci

Wanneer in 1799 een aardbeving hun dorp verwoest, besluiten de broers Paolo en Ignazio Florio naar Palermo te verhuizen. Het zal het begin zijn van een ongelooflijke reis. Spreker(s): Esther Floor
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Wanneer in 1799 een aardbeving hun dorp verwoest, besluiten de broers Paolo en Ignazio Florio naar Palermo te verhuizen. Het zal het begin zijn van een ongelooflijke reis waarin de leden van de familie Florio tot de ongekroonde koningen van Palermo uitgroeien. Ze staan vandaag de dag nog steeds bekend als De leeuwen van Sicilië. Vanuit een klein handeltje in specerijen lukt het de broers om als tonijnvissers en metaalbewerkers een zakenimperium op te bouwen. Als Paolo’s zoon Vincenzo Florio het geheim van de marsalawijn weet te ontsluiten, neemt hun macht en rijkdom een nog hogere vlucht.

Duistere geheimen, verraad, liefdesaffaires en eerwraak vormen een rode draad door de decennia heen, en Stefania Auci weet met een weergaloos oog voor detail de rijke en kleurrijke geschiedenis van Sicilië en zijn belangrijkste en beroemdste familie tot leven te brengen.

Uitgegeven door: De Bezige Bij
Imprint: Uitgeverij Cargo
Spreker(s): Esther Floor

De Bezige Bij (152)
Uitgeverij Cargo (81)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 16 uur 47 min

Grootte: 922 MB

ISBN: 9789403181509