Assortiment

De kracht van kwetsbaarheid - Heb de moed om niet perfect te willen zijn - Brené Brown

Brené Brown beschrijft in haar boek wat het betekent om je kwetsbaar op te stellen in een wereld die gericht is op perfectionisme en het nemen van risico’s zonder dat succes gegarandeerd is. Spreker(s): Wivineke van Groningen
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

Brené Brown beschrijft in haar boek wat het betekent om je kwetsbaar op te stellen in een wereld die gericht is op perfectionisme en het nemen van risico’s zonder dat succes gegarandeerd is. Of het nu om werk, relaties of opvoeding gaat: het is eng en moeilijk om je kwetsbaar op te stellen, maar het is nog veel moeilijker om het niet te doen en jezelf af te blijven vragen: wat als ik het wel had geprobeerd?

We verwachten van onszelf en van anderen dat we elke dag de schijn ophouden om anderen te laten zien hoe goed we alles voor elkaar hebben. Kwetsbaarheid is een emotie waar bijna niemand zich prettig bij voelt. We associëren het met onzekerheid en risico’s. Toch zegt Brené Brown dat juist kwetsbaarheid de basis is van alle mooie dingen in het leven als liefde, vertrouwen en vreugde.

Ze moedigt de lezer in De kracht van kwetsbaarheid aan om perfectionisme te laten varen, kwetsbaarheid te omarmen en uitdagingen aan te gaan.

Uitgegeven door: A.W. Bruna Uitgevers
Oorspronkelijke uitgever: Lev.
Spreker(s): Wivineke van Groningen

A.W. Bruna Uitgevers (298)
Lev. (27)
zelfhulp (187)
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Speelduur: 9 uur 44 min

Grootte: 535 MB

ISBN: 9789046171837