Assortiment

De kleine Semler - Zijn Semco-aanpak samengevat - Peter Runhaar

De kleine Semler. Zijn Semco-aanpak samengevat, over de aanpak van Ricardo Semler, de geestelijk vader van de zelfsturende organisatie. Spreker(s): Louis van Beek
€ --,-- Incl. btw
 Koop bij Luisterrijk.nl

Luisterfragment

De kleine Semler is een samenvatting van de filosofie en aanpak van Ricardo Semler, de geestelijk vader van de zelfsturende organisatie. Zijn bedrijf Semco werd zeer succesvol nadat hij snoeide in managementlagen en de macht teruggaf aan de werknemers. Zo werft en beoordeelt het Semco-personeel zelf zijn managers, heeft het inspraak bij belangrijke beslissingen en deelt het in de winst. Semler gelooft in de kracht van kleine teams, transparantie en vertrouwen. Zijn revolutionaire aanpak kreeg veel navolging en talloze moderne organisatievormen zijn gebaseerd op zijn principes.

De Braziliaan Semler reist de hele wereld over om zijn verhaal te doen, en ook in Nederland is hij ongekend populair. Niet voor niets is zijn nieuwe Semco Style Institute hier gevestigd. De kleine Semler is een perfecte kennismaking met een van de grootste businessiconen.

Uitgegeven door: AtlasContact
Oorspronkelijke uitgever: Business Contact
Spreker(s): Louis van Beek

Speelduur: 1 uur 48 min

Grootte: 100 MB

ISBN: 9789047012382